26 april 2009

Lærer Søges

AL-IRCHAD SKOLEN søger Lærer
AL-IRCHAD Skolen i Helsingør søger en lærer pr. 1.8.2009 som kan varetage undervisningen i dansk på mellemtrinet og evt. undervise i biologi, geografi eller natur/teknik.
AL-IRCHAD SKOLEN ER: - En privat friskole med 175 tosprogede elever fordelt på bh.kl - 9.kl. - En skole med en varm og imødekommende lærerstab. - En skole nemt tilgængelig med offentlig transport.VI TILBYDER: - En god og solid undervisning. - Et stabilt, dygtigt og samarbejdesvilligt lærerkollegium. - En skole, hvor der lægges vægt på kontakten til hjemmet. VI FORVENTER: - At du er et engageret og åbent menneske med mod på og lyst til at arbejde med tosprogede børn. - At du har mod på at afprøve egne ideer i forskellige faglige sammenhænge. - At du har lyst til at indgå i et lille lærerkollegie, hvor forskellighed er en dyd. Ansøgningsfrist: torsdag den 15. april kl. 12.00.Ansøgning med relevante oplysninger sendes til AL-IRCHAD SKOLEN, Fredericiavej 63, 3000 Helsingør.
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til
Skoleleder Khalil Mohamad,
tlf.: 49 22 61 00 eller
mobil: 28289292.
email: irchad@post6.tele.dk
Ansøgning med relevante oplysninger sendes til AL-IRCHAD SKOLEN, Fredericiavej 63, 3000 Helsingør. Løn og ansættelsen sker efter overenskomst og organisationsaftale mellem Finansministeriet og LC.